Поръчка и доставка

А) Цените:

- Цената на отделния артикул е показана в обзора на продуктите, на страницата на продукта, както и в пазарската кошница. Цената на отделния артикул включва ДДС, но не включва транспортните  разходи. Цената за транспорт се изчислява по време на оформяне на поръчката, съобразно продуктите в нея.

- Ако сте наш одобрен дистрибутор и търговец на едро, то системата ще визуализира, конкретни цени спрямо вашият потребителски акаунт и юридическо лице и сключеният между нас и вас дистрибуторски договор.

- Цената на артикула в момента на покупката е тази, която трябва да платите. Всички цени се актуализират редовно и автоматично.

- Възможно е продукти, предлагани от МАКСТЕЛ, да се окажат изчерпани, а указаните цени да съдържат печатни или технически грешки. Това се отнася и за всяка информация, поместена тук на уебстраницата или в информационен бюлетин. В случай на сгрешена цена, ние ще я поправим в най-кратък възможен срок.

Б) Фактура:

След като експедираме вашите артикули, ще получите е-mail с прикачена фактура. Тя съдържа информация за вашата поръчка, адреса за доставка, начина на плащане, цена(и), информация за връзка с обслужващият ви търговец, както и информация за вашето право на отказ и права за защита на потребителя. Ако вашият продукт ползва допълнителна гаранция, ще ви изпратим също и гаранционна карта. В останалата част от случаите фактурата е вашата гаранционна карта.

В) Доставка:

Освен цената на артикула(ите), вие заплащате също и цената за доставка на поръчката до адреса, който сте посочили. Нашият сайт ще определи начина на доставка в зависимост от артикул(ите), които сте избрали.

Минималната цена за доставка на територията на България е 5 лева (с ДДС). Доставка се заплаща за всички поръчки до 150 лева (без ДДС). За поръчки над 150 лв. (без ДДС) доставката се поема от МАКСТЕЛ на територията на България.

Куриерската фирма доставя стоката до адрес. Доставката е стандартна до адрес на офис или жилищна сграда. Ваша е отговорността да разопаковате артикулите.
Доставките се извършват Понеделник - Събота между 9:00-17:00, в зависимост от населеното място, като през зимата са възможни закъснения в доставките поради усложнената метеорологична обстановка.

Обичайно, стоките се доставят между 1-5 работни дни от датата на поръчка, освен ако за конкретния артикул не е указано друго. Транспортната фирма ще се свърже с Вас, за да уговорите датата за доставка. В деня преди доставката ще получите SMS за потвърждение на датата и часа. Шофьорът ще ви се обади приблизително около 1 час преди самата доставка.

Услугата " Наложен платеж" се заплаща само в брой. Куриерската фирма не работи с кредитни или дебитни карти.

Забележка: Ако транспортната фирма направи неуспешен опит за доставка на вашия адрес за доставка (напр. на адреса няма никой, който да приеме доставката), тогава транспортната фирма ще се свърже с вас. Тогава ще може да уговорите повторна доставка на вашата поръчка срещу допълнителна такса, която трябва да се плати директно на транспортната фирма. Сумата на тази допълнителна такса зависи от вашето местоположение и ще ви бъде съобщена от транспортната фирма преди повторната доставка.